Pages

duminică, 2 martie 2014

Aranjamente florale pentru bucatarie

Un aranjament floral poate transforma bucataria dintr-un spatiu monoton si uneori plictisitor in unul vesel, plin de culoare si prospetime. Opteaza pentru aranjamente florale colorate si proaspete pentru a da viata bucatariei tale.
Pentru a face bucataria sa prinda viata nu aveti nevoie de un anumit tip de flori sau vaze. Pana si o singura floare daca o puneti in apa intr-o sticla transparenta atmosfera va incepe sa se schimbe si sa faca din bucataria voastra un spatiu primitor si relaxant.

O alta modalitate de a va rasfata spatiul in care gatiti este sa puneti apa intr-un vas (de preferat transparent) si la suprafata apei petale de flori.

Atunci cand optati pentru un aranjament floral trebuie sa stiti cum sa-l ingrijiti pentru ca florile (taiate) sa tina cat mai mult.
Puneti florile in apa curata rece. In apa puneti 1/2 pastila aspirina sau una intreaga daca este apa mai multa. Aspirina are rol de conservant.
Apa trebuie schimbata zilnic si tot zilnic trebuie taiat 1 cm din codite.
Importanta este si temperatura, nu tineti florile la caldura, aveti grija ca bucataria sa fie bine aerisita si luminata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...