Pages

sâmbătă, 22 februarie 2014

Rulouri cu branza si scortisoara







Ar fi inadmisibil ca o fana a branzei ce sunt sa nu va dau o reteta buna tare de rulouri cu branza, nu-i asa?
Nu avem de facut  aluaturi si blaturi, avem nevoie doar de cateva ingrediente simple.

 


Ingrediente:

- 450 gr paine feliata (preferabil patrata)
- 4 linguri zahar alb
- 2 lingurite scortisoara
- 230 gr branza (crema de branza, fina)
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1/2 cana unt topit
- 500 ml frisca

Mod de preparare:

Incalzim cuptorul la 175 grade Celsius dupa care acoperim o tava cu hartie de copt.
Taiem marginile feliilor de paine si apoi rulam feliile cu un sucitor pana se aplatizeaza.
Intr-un bol mic amestecam scortisoara cu zaharul.
Intr-un bol mare mixam crema de branza, laptele si esenta de vanilie pana cand obtinem o crema pufoasa.
Intindem acest amestec pe fiecare felie de paine aplatizata dupa care le rulam.
Apoi luam fiecare rulou si il trecem prin unt topit si apoi prin scortisoara cu zahar.
Taiem fiecare rulou in bucati de aprox 2.5 cm (optional) si le  asezam in tava.

Se coc timp de 10 minute.
Se servesc cu frisca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...