Pages

joi, 9 ianuarie 2014

Plan de renovare a bucatariei, de ce factori trebuie sa tii cont?

In momentul in care decizi ca vrei sa iti renovezi bucataria te poti poticni de diverse obstacole de la nesiguranta la buget. Ai o idee, vrei sa o pui in practica, dar nu sti exact de unde si cum sa incepi? Pentru inceput e bine sa iti construiesti un plan.

In timp bucataria a evoluat de la un banal loc in care se pregateste mancare si se serveste intr-o alta camera la un spatiu dinamic si deschis care reprezinta inima intregii case. Indiferent de dimensiuni, bucataria reprezinta o parte foarte importanta a caselor moderne.

Cand vrei sa renovezi o bucatarie tine cont de functionalitate, eficienta, stil si longevitate. O bucatarie ar trebui sa "stea in picioare" pentru cel putin 20 de ani. Asadar alege mobilier care sa iti placa foarte mult si elemente care sa fie in concordanta cu stilul familiei tale.

Noua bucatarie trebuie sa iti reflecte stilul de viata, sa fie suficient de spatioasa incat sa incapa atat dulapurile cat si un loc de luat masa. Pe langa asta trebuie sa ai suficient spatiu cand gatesti.

Primul pas in stabilirea detaliilor noii bucatarii este sa iti pui o intrebare simpla: "de ce vrei sa renovezi bucataria?".
O renovare a bucatariei nu este o sarcina usoara asa ca trebuie sa te intrebi de ce faci asta mai exact. In functie de raspuns vei sti exact ce schimbari trebuie facute si care va fi cu aproximatie bugetul.

De exemplu daca vrei sa schimbi culoarea dulapurilor poti opta pentru colantarea sau vopsirea lor, ceea ce va costa mult mai putin decat inlocuirea lor in cazul in care, sa presupunem, nu mai sunt functionale.

Factorii de care trebuie sa tii cont cand te gandesti la renovarea bucatariei:
- spatiul de care dispui
- orientarea luminii
- legatura bucatariei cu camerele adiacente
- stilul tau de viata
- bugetul
- conditia cladirii in care locuiesti

Mai jos aveti o serie de fotografii inainte si dupa renovarea unor bucatarii (click pe imagini pentru a le mari):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...