Pages

duminică, 24 noiembrie 2013

Reteta Sangria Spania

In caz ca doriti reteta originala din Spania de sangria, o aveti mai jos.
Puteti adauga orice tip de fructe dar merele si perele absorb romul si automat ii schimba gustul, aroma fiind mai putin prezenta.


Ingrediente:
- 1 lamaie
- 1 lime
- 1 portocata
- 1 1/2 cana rom
- 1/2 cana zahar alb tos
- 1 sticla (750ml) vin rosu sec
- 1 cana suc de portocale

Mod de preparare:
Abeti grija ca fructele, romul, vinul si sucul de portocale sa fie reci. Taiati in felii subtiri lamaia, portocala si limeul si asezati-le in straturi intr-o carafa.
Turnati peste ele romul si zaharul.
Se lasa in frigider timp de 2 ore pentru a se dezvolta aromele.
Cand e gata de servire zdrobiti feliile de fructe cu o lingura de lemn si turnati vinul si sucul de portocale. In caz ca nu este suficient de dulce mai puneti zahar.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...