Pages

joi, 14 noiembrie 2013

Paine prajita pufoasa (cu ou)

Painea prajita imi aminteste de copilarie cand se numara printre cele mai bune deserturi. 
Daca vreti sa aflati cum se face painea prajita pufoasa fara senzatia de gras si uleios, va recomand reteta de mai jos.


Ingrediente:
- 1/4 cana faina alba
- 1 cana lapte
- 1 praf de sare
- 3 oua
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura zahar alb tos
- 12 felii groase de paine

Mod de preparare:
Punem faina intr-un bol mare si incorporam cu atentie laptele. Adaugam sarea, ouale, scortisoara, esenta de vanilie si zaharul si amestecam pana obtinem un amestec fin.
Incingem putin ulei intr-o tigaie la foc mediu.
Bagam fiecare felie de paine in amestec pana la saturare. Prajim painea pe fiecare parte pana capata o culoare aurie. Se servesc calde.
Pofta buna si spor la bucatareala :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...