Pages

vineri, 15 noiembrie 2013

Oua umplute cu crema de branza

Uite asa intr-o seara ma gandeam ce sa fac rapid de mancare, nici prea gras, sa nu dureze mult si sa fie gustos si satios. Concluzie: Oua umplute cu crema de branza si masline.

Nu arata cine stie ce pentru ca, asa cum spuneam, le-am facut repejor ca pentru noi dar cui ii pasa de aspect cand au un gust atat de bun?

Ingrediente:
- 4 oua
- 2 triunghiuri branza topita
- 2 linguri unt
- 2 linguri amestec branzeturi quattro formaggi
- 4 masline

Mod de preparare:
Se fierb ouale tari, se scot la racit si intre timp se face umplutura.
Frecam untul bine cu branza topita, adaugam amestecul de quattro formaggi (poate fi inlocuit cu orice alt tip de branza), adaugam si bucatile de masline si in ultima faza galbenusurile celor 4 oua.
Se amesteca bine si se umplu jumatatile de ou.
Eu am decorat cu cate o felie de castravete dar poate fi inlocuit cu patrunjel, rosie etc.

Pont:
Pentru a scoate samburii maslinelor asezati-le pe un tocator si cu dosul unei linguri presati usor.

Pofta buna :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...