Pages

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Ciuperci umplute cu crema de branza si parmezan

Pregatind aceste ciuperci umplute asteptati-va la un rezultat ca la restaurant.
Simplu de facut si putin spus gustoase.

Ingrediente:
- 12 ciuperci mari proaspete
- 1 lingura ulei
- 1 lingura usturoi pisat
- 230 grame crema de branza
- 1/4 cana parmezan ras
- 1/4 lingura piper macinat
- 1/4 lingura pudra de ceapa sau 1 ceapa mica tocata marunt
- 1/4 lingura boia dulce

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 grade si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Spalati bine ciupercile, le uscati cu un servetel si rupeti cu atentie cozile pe care mai apoi le tocati marunt.
Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adaugati usturoiul si cozile de ciuperci tocate. Lasati pe foc pana cand apa lasata de codite se evapora, avand grija in acelasi timp sa nu ardeti usturoiul.
Inchideti focul si lasati sa se raceasca.
Cand amestecul de codite cu usturoi s-a racit adaugati crema de branza, parmezanul ras, piperul, pudra de ceapa si boia.
Amestecul ar trebui sa fie foarte gros.
Cu o lingurita umpleti fiecare ciuperca cu cantitati generoase, puneti-le pe hartia de copt.
Se lasa in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute sau pana cand incepe sa se formeze lichid in palarii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...