Pages

luni, 18 noiembrie 2013

Cartofi in unt cu bacon

Cartofii in unt sunt pe cat de gustosi pe atat de sanatosi. Se fac repede si inlocuiesc cu succes cartofii prajiti in ulei.

Ingrediente:
- 8 cartofi medii
- 100 gr unt
- sare, piper
- 1/2 legatura marar

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala si se taie felii de aproximativ 0.5 mm grosime.
Se pun in tigaia incinsa si apoi se adauga o cana de apa.
Se lasa la inabusit pana se inmoaie cartofii dupa care se adauga untul.
Cartofii se lasa sa se rumeneasca putin pe fiecare parte, se adauga mararul si se amesteca usor incat sa nu se farame cartofii.

Alaturi de cartofi puteti face o salata, omleta, friptura etc. Eu am optat pentru bacon si ardei copti.

Pofta buna si spor la bucatareala :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...