Pages

marți, 22 octombrie 2013

Reteta Black Magic Cake

Black Magic Cake este prajitura perfecta pentru fanii ciocolatei. Reteta poate fi folosita atat pentru torturi cat si pentru cupcakes.


Ingrediente:
- 1 3/4 cani faina
- 2 cani zahar
- 3/4 cacao
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita sare
- 2 oua
- 1 cana cafea tare (lichid)
- 1 cana lapte batut gras
- 1/2 cana ulei vegetal
- 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 2 tavi de 22 cm cu unt si tapetati cu faina (sau o tava de 22x33 cm).
Intr-un bol mare combinati faina, zaharul, cacao, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Dupa ce le-ati amestecat faceti o gropita in mijloc.
Adaugati ouale, cafeaua, laptele, uleiul si vanilia. Mixati 2 minute la viteza medie. Compozitia rezultata va fi subtire si fina. Turnati in tavile pregatite.
Coaceti la 175 de grade timp de 30-40 min sau pana cand testul scobitorii are succes (introduceti scobitoarea in aluat si daca iese curata e timpul sa stingeti focul).
Lasati sa se raceasca in tavi timp de 10 minute dupa care le scoateti si le lasati sa se raceasca complet pe un gratar/tava etc. In continuare adaugati crema dorita si ornamentati dupa preferinte.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...