Pages

joi, 26 septembrie 2013

Briose cu ciocolata

Am gasit o super reteta de briose cu ciocolata, simpla, eficienta si fara oua. Partea frumoasa este ca puteti jongla cu ingredientele, puteti inlocui esenta de vanilie, puteti adauga scortisoara, puteti inlocui apa cu lapte etc.

Reteta de baza este urmatoarea:

- 1 1/2 cana faina
- 1 cana zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 1/3 cana pudra cacao
- 1/2 cana ulei
- 1 cana apa
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura otet

Mod preparare:

1. Amestecati toate ingredientele pana obtineti o pasta moale si omogena
2. Se toarna compozitia in formele de briose
3. Se orneaza cu fulgi de ciocolata, bombonele colorate, fulgi de alune, migdale etc.
4. Daca vreti sa faceti blat de tort dublati compozitia si puneti in doua tavi rotunde
5. Se lasa la cuptor intre 25-35 de minute la foc mic (cuptorul preincalzit), testati cu o scobitoare, cand aceasta iese curata briosele sunt gata.


(food.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...