Pages

marți, 23 iulie 2013

Butcher's meatballs (kasap köfte)

Kasap köfte sunt niste chiftele turcesti extrem de delicioase (cum de altfel este cam toata mancarea turceasca).

Pentru a le prepara aveti nevoie de:
- 1 kg carne tocata de vita
- 1 lingura de sare
- 1 ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mica
- 2-3 catei de usturoi zdobiti
- 1/2 ceasca de patrunjel tocat marunt
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 1/2 lingurita chimen
- 1/2 lingurita piper negru
- 1/2 ardei rosu macinat

Amestecati toate ingredientele intr-un recipient si framantati pana cand carnea absoarbe toate ingredientele. Luati carne cat marimea unui ou, formati bile cu ajutorul palmelor dupa care le turtiti. Se gatesc pe gratar (sau pe tigaia grill) pe ambele parti pana devin maronii.
Se servesc alaturi de salata si/sau verdeturi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...